Geneven autonäyttely 2016 – Vihreä Kaista mukana menossa!

Geneven autonäyttely 2016 käynnistyy torstaina 3. maaliskuuta. Vihreä Kaista seuraa tapahtumia paikan päältä ja uutisoi vähäpäästöisen liikenteen ajankohtaisimmat aiheet maailmalta.

Yksi vuoden merkittävimmistä autotapahtumista Geneven autonäyttely 2016 järjestetään 3.-13. maaliskuuta. Alan kuumimpia uutuuksia esittelevä show tarjoaa mielenkiintoista nähtävää myös vähäpäästöisistä ajoneuvoista kiinnostuneille ja Vihreä Kaista on mukana uutisoimassa Geneven tapahtumista sekä vaihtoehtoisen liikenteen ajankohtaisista aiheista.

Vaihtoehtoiset käyttövoimat on huomioitu hyvin tämän vuoden tapahtumassa ja esillä on mielenkiintoinen kattaus vähähäpäästöisiä ajoneuvoja, joihin lasketaan enintään 95 g/km hiilidioksidia päästävät autot. Kooste esillä olevista autoista löytyy täältä.

Kuva/Geneva International Motorshow
Kuva/Geneva International Motorshow

Salon Car Collector - applikaatio mahdollistaa vähäpäästöisien autojen seuraamisen tapahtumassa

Tapahtuman yhteistyökumppani SwissEnergy osallistuu tapahtumaan co2auplancher – kampanjallaan, jonka tarkoituksena on tukea vähäpäästöistä autoilua. SwissEnergy tarjoaa kävijöille muun muassa applikaation, jonka kautta voi seurata ajoneuvojen päästöjä ja voittaa autopalkintoja.Seuraa Geneven autonäyttelyn uutisointia

Vuoden 2016 Geneven autonäyttelyssä on esillä runsaasti myös vähäpäästöisiä malleja. 

Geneven autonäyttely 2016

Vihreä Kaista seuraa Geneven autonäyttelyn 2016 tapahtumia ja matkustaa myös paikan päälle. Lue vähäpäästöiset uutiset tapahtumasta!

Lue lisää


Kommentit