Kesäliikenteen ruuhkapaikat ja muut tiedotteet helposti ruudullesi

Kesäliikenteessä välttää monta ruuhkapaikkaa ja yllätystä, kun käytössä on V-Trafficin liikennetietopalvelu. Lataa ilmainen sovellus!

Suomen kesäliikenne on vilkasta. Yhä useampi matkalainen kiinnittää entistä enemmän huomiota reittisuunnitteluun ja siihen, että saa ajaessaan reaaliaikaista tietoa reitin tapahtumista. Mitäpä, jos tänä kesänä sinäkin saisit automatkan varrella sijaitsevista ongelmakohdista tiedon etukäteen? Tämä auttaa tekemään matkoista helposti sujuvamman ja turvallisemman.

Juhannusliikenteen ruuhkapaikat

Kesällä suurin yksittäinen teiden ruuhkauttaja on juhannuksen meno- ja paluuliikenne, joka tukkii tiemme varsinkin pääkaupunkiseudun sisään- ja ulostuloväylillä.

Ajantaisimmat ja koko Suomen kattavat tiedot juhannusliikenteestä saa käyttämällä V-Trafficin liikennetietopalvelua, jossa juhannuksen meno- ja paluuliikennettä seurataan aktiivisesti aamusta iltaan.

V-Traffic on mukana myös Radio Novan liikennelähetyksissä juhannuksen meno- ja paluuliikenteessa.

Juhannusliikenne on Suomen kesän suurin yksittäinen ruuhkauttaja. 
Juhannusliikenne on Suomen kesän suurin yksittäinen ruuhkauttaja. 

V-Trafficin mobiilisovelluksen kautta voi olla mukana myös tuottamassa liikennetietoa ja edesauttaa siten muiden sujuvaa matkantekoa: V-Trafficin applikaation kautta voi helposti tehdä ilmoituksen, jos havaitsee liikenteessä jotain matkaa hidastavia tai vaarantavia tekijöitä.​

Suuntaatko kesällä Lappiin? – Porokello varoittaa poroista

Lapin teitä ajaville V-Trafficin liikennetietopalvelu tarjoaa hyödyllistä tietoa muun muassa korkean riskin porokolaripaikoista. Varoitukset muuttuvat dynaamisesti, perustuen porokolareihin. V-Traffic on mukana myös Porokello tutkimus- ja kehityshankeessa, missä mobiiliteknologiaa hyödyntäen luodaan uusi älyliikenteen palvelu porovaroittamiseen.

Porokellossa 1000 ammattiautoilijaa antaa ja vastaanottaa toistensa varoituksia tiellä liikkuvista poroista kesäkuusta 2016 alkaen. Reaaliaikaisia porovaroituksia jaetaan kaikille tiellä liikkujille mm. autojen navigaattoreiden ja ilmaiseksi ladattavien sovellusten kautta.

Lapissa ajava saa reaaliaikaiset porovaroitukset navigaattoriin. 
Lapissa ajava saa reaaliaikaiset porovaroitukset navigaattoriin. 

Mistä saan V-Trafficin liikennetiedot?

V-Trafficin reaaliaikainen liikennetieto on vakiona joka neljännessä uuden auton navigointilaitteessa Suomessa. Palvelu on saatavilla myös Garminin navigaattoreissa sekä ilmaisissa V-Traffic -älypuhelinsovelluksissa.

Mikäli sinulla ei vielä ole V-Trafficin liikennetietoja käytössäsi, lataa applikaatio heti käyttöön puhelimeesi ja ajaessasi kiinnitä puhelin kojelautaan. Näin pysyt mukana liikenteen tapahtumissa sekä osaat ennakoida!

Lataa Android-sovellus >>

Lataa iPhone-sovellus >>

Navigaattorin lisäksi V-Trafficin liikennetiedot saa ladattua myös Android- ja iOs-laitteisiin. 
Navigaattorin lisäksi V-Trafficin liikennetiedot saa ladattua myös Android- ja iOs-laitteisiin. 


Lue myös seuraavat artikkelit

Älä anna ajokelin yllättää

Autoilu on huomattavasti turvallisempaa, kun selvittää ajoreitin liikennetiedot etukäteen käyttämällä V-Trafficin liikennetietopalvelua.

Lue lisää

Liikenteessä on syytä olla tarkkana! Sekä hirvet että porot ovat tällä hetkellä liikkeellä.

Vältä hirvi- tai porokolari! – ota V-Trafficin liikennesovellus avuksi

Touko- ja kesäkuussa hirvet sekä porot liikkuvat aktiivisesti, joten liikenteessä on syytä olla erityisen valppaana.

Lue lisää


Kommentit