Auto 2016 -tapahtuma 18.–20.11.

Liikenne ja liikkuminen ovat murroksessa – nyt tehdään tietä digitalisaatiolle, sähköistymiselle ja uusille palvelumuodoille. Myös Vihreä Kaista on edustettuna Auto 2016 -tapahtumassa Messukeskuksessa.

Auto 2016 on autoilun uusi megatapahtuma, joka järjestetään 18.-20. marraskuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Mukana ovat lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit sekä alan tärkeimmät tuotteet ja palvelut. Koeajettavissa on lähes 200 erimallista autoa.

Plugit Finland, Shareit Blox Car ja V-Traffic mahdollistavat puhtaamman, tehokkaamman sekä turvallisemman tavan liikkumiseen tarjoamalla sitä tukevia uusia ja edistyksellisiä palveluita, joita yritykset esittelevät Auto 2016 –tapahtumassa yhteisellä osastolla (7f28). Osastolla on edustettuna myös Vihreä Kaista -palvelu.

Plugit sähköautoilijoiden tukena latausasioissa

Autokaupoissa liikenteen murros näkyy esimerkiksi siinä, että ladattavat autot valtaavat markkinoita. Plugit Finland on sähköautoilun asiantuntija, joka tarjoaa palvelut ja latausratkaisut sekä yrityksille että yksityisille.

Plugitin tavoitteena on helpottaa ja tukea ladattavien ajoneuvojen käyttöä sekä ennen kaikkea tarjota turvalliset, luotettavat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut ajoneuvojen lataamiseen. Vuonna 2012 perustettu Plugit on toimittanut tuhansia latauslaitteita ja mahdollistanut yli miljoona päästötöntä kilometriä. Suomen julkiset sähköautojen latauspisteet löytyvät kätevästi Plugitin internetsivujen karttapalvelusta tai Vihreän Kaistan karttapalvelusta.

Yhteisosastolla mukana Shareit Blox Car ja V-Traffic

Uutta ja tehokkaampaa liikkumista markkinoilla edustaa suomalainen autonjakamispalvelu Shareit Blox Car. Palvelun kautta kuluttajat voivat vuokrata autojen omistajilta heidän autojaan silloin, kun he eivät itse niitä tarvitse. Vuokrauksen ajaksi jaettu auto on vakuutettu. Shareit-Turva –vakuutukset on kehitetty yhteistyössä vahinkovakuutusyhtiö Ifin kanssa ja kattavat yksityis-, yritys- sekä autoliikeautot. Jaettu liikkuminen on tehokkaampaa: yksi Shareit Blox Cariin rekisteröity auto voi korvata jopa 10 yksityisesti omistettua ajoneuvoa. Vaihtoehtoiset käyttövoimat ovat edustettuina myös Shareit Blox Carin valikoimassa, mistä löytyy jokaiselle sopiva vuokra-auto – aina tavallisista perheautoista premium-luokan sähköautoihin. Shareit Blox Car –palveluun kuuluville ajoneuvoille mahdollistetaan sujuva liikkuminen V-Trafficin liikennetiedon avulla.

V-Traffic tuo kaikkien autoilijoiden ulottuville reaaliaikaisen liikennetietopalvelun, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa, sujuvampaa ja paremmin ennakoitavaa. Tänä syksynä julkaistu aktiivinen hirvivaroitusjärjestelmä ja nyt talven tullen reaaliajassa muuttuvat kelivaroitukset ovat V-Trafficin Suomessa kehitettyjen innovaatioden kärkeä. Nämä täydentävät jo ennestään hyvin laajaa sisältöä, johon kuuluvat mm. ruuhka-ja sujuvuustiedot, onnettomuudet, tietyöt ja suurtapahtumat. V-Trafficin liikennetieto löytyy automaattisesti joka neljännen uuden auton navigaattorista. Palvelu on saatavilla myös Garminin navigaattoreissa sekä ilmaisissa V-Traffic –älypuhelinsovelluksissa.

Liikenteen tapahtumien ennakointi ja reittisuunnittelu viitoittavat tietä myös puhtaammalle liikenteelle, mutta päästöjen radikaali vähentäminen edellyttää sekä vähäpäästöisten käyttövoimien lisääntymistä liikenteessä että selkeästi tehokkaampia liikkumisratkaisuja.

”V-Trafficin liikennetieto hyödyntää kaikkia autoilijoita ja siksi näemme sen hyvin luontevana osana myös Plugitin ja Shareit Blox Carin palveluita. Täsmällinen tieto kylmästä ajokelistä tai nopeasti muuttuvista ajo-olosuhteista yhdistettynä ruuhkaan voivat olla yhtä kriittisiä niin sähköautoilijan kuin harvemmin autoilevan jaetun auton käyttäjän kannalta”, Matti Seimola V-Trafficiltä tiivistää.

Osastollamme esillä Tesla Model S P85D -täyssähköauto

Plugit Finlandin, Shareit Blox Carin ja V-Trafficin yhteistyöhön sekä liikenteen palvelunäkökulmaan pääsee tutustumaan muun muassa Auto 2016 –tapahtumassa, mistä meidät löytää yhdeltä ja samalta osastolta 7f28.

Messuosastollamme palvelumme nivoo yhteen Tesla Model S P85D –täyssähköauto: Plugit tarjoaa sekä tuen että ratkaisut sähköautojen lataamiseen, Shareit Blox Car –palvelusta kuka tahansa voi vuokrata kyseisen auton ja V-Traffic tuo jokaisen kuljettajan ulottuville reaaliaikaisen liikennetiedon.

Myös Vihreä Kaista on edustettuna viikonloppuna Plugitin, V-Trafficin ja Shareit Blox Carin yhteisosastolla. Osastollamme voi osallistua kilpailuihin, joissa palkintoina Garminin huippunavigaattoreita sekä Tesla Model S viikonlopuksi käyttöön.

Tervetuloa Auto 2016 -tapahtumaan!Koeaja ladattavia autoja Auto 2016 -tapahtumassa

Auto 2016 on autoilun megatapahtuma, josta löytyy paljon asiaa myös vähäpäästöisestä liikenteestä. Koeajettavissa on runsaasti ladattavia ajoneuvoja. Myös Vihreä Kaista on edustettuna tapahtumassa 18.–20.11. Messukeskuksessa.

Lue lisää

Älä anna ajokelin yllättää

Autoilu on huomattavasti turvallisempaa, kun selvittää ajoreitin liikennetiedot etukäteen käyttämällä V-Trafficin liikennetietopalvelua.

Lue lisää

Shareit Blox Car -palvelussa kuka tahansa voi vuokrata auton tai tarjota omaa autoaan vuokralle. Vakuutusyhtiö If on kehittänyt yhdessä Shareitin kanssa varta vasten autojen vertaisvuokraamiseen suunnitellun vakuutuksen.

Vuokraa auto naapuristasi

Auton vertaisvuokraaminen on taloudellisesti ja ekologisesti kestävä sekä helppo tapa autoilla.

Lue lisää


Kommentit