Vihreä Kaista esittäytyy Torniossa

Vihreä Kaista on mukana Torniossa 18.–20.3.2016 järjestettävässä Toranda on ICE -tapahtumassa.

Torandassa tehdään 19. maaliskuuta 2016 urheiluhistoriaa, kun Torniojoen jäälle rakennetaan kaksi urheilunäyttämöä: jääkiekkoareena Suomi-Ruotsi-ottelulle sekä raviareena. Alueelle odotetaan jopa yli 10.000 vierasta Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Vihreä Kaista mukana menossa

Vihreä Kaista on mukana tapahtumassa kertomassa vähäpäästöisestä liikenteestä sekä sen vaihtoehdoista. Esillä on Mercedes-Benzin ladattavat hybridiautot GLE 500 e 4MATIC ja C 350 e, jotka ovat myös koeajettavissa Levin koeajoviikoilla viikon 13 loppuun.

Toranda on ICE -tapahtuma

Legendat jäällä -ottelussa nähdään kaikki suomalaisen ja ruotsalaisen kiekkoilun suurimmat legendat 1980- ja 1990-luvulta. Nämä nimet eivät jätä ketään kylmäksi.

Toranda On Ice lauantaihin kuuluvat myös kansainväliset ravikilpailut. Lähdöt ajetaan ennen klassikko-ottelua, sen erätauoilla ja ottelun jälkeen. Ravirata aurataan Torniojoen jäälle, molemmin puolin rajaa, aivan jääkiekkokaukalon tuntumaan.

Tapahtuma-alueella on lukuisia näytteilleasettajia, ravintolapalveluita ja muita palvelupisteitä, jotka muodostavat mahtavan kokonaisuuden, jossa takuulla viihtyy koko perhe.

Toranda on ICE -tapahtuma levittäytyy Tornionjoen jäälle. Kuva: torandaonice.com
Toranda on ICE -tapahtuma levittäytyy Tornionjoen jäälle. Kuva: torandaonice.com

Lue myös seuraavat artikkelit

Vihreän Kaistan koeajoviikot Levillä

Mercedes-Benzin vähäpäästöiset autot olivat koeajettavissa Levillä viikoilla 8–13. Palaa koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää