Aja puoli vuotta ilmaiseksi Volkswagen Golfilla

Volkswagen Demo Tour 2015 esittelee kaasuautoilun uudet tuulet. Loppuvuoden ajan Volkswagen Golf ja Golf Variant -kaasumalleihin on saatavilla puolen vuoden kaasut ilmaiseksi.

Volkswagen Demo Tour 2015 esittelee kaasuautoilun uudet tuulet: ikonisiin Volkswagen Golf ja Golf Variant -automalleihin on saatavilla moderni TGI-kaasuteknologia. Volkswagen Demo Tour 2015 -kiertueella on mukana kaikkiaan 11 automallia. Kiinnostavaa kaasuautoilua kampanjassa edustaa uusi Golf TGI Bluemotion, joka tarjoaa jopa 1400 kilometrin toimintasäteen: autossa on 15 kilogramman kaasusäiliön lisäksi täysikokoinen bensatankki.

Kaasuautoilu herättää asiakkaissa positiivisia tuntemuksia, kertoo Vokswagenin myyntipäällikkö Kari-Mikael Järvenpää. ”Kaasuautoilu koetaan mielenkiintoisena vaihtoehtona sen edullisuuden ja etenkin biokaasulla ajettaessa pienen ympäristökuormituksen vuoksi”, Järvenpää sanoo.

Edullisuus ja ympäristöystävällisyys eivät silti tarkoita sitä, että kaasuautoilija joutuisi tinkimään moottoritehoista.

”TGI-moottori vääntää vahvasti jo matalilla kierroksilla. Golf TGI Bluemotionilla ajaminen on kaikin puolin vaivatonta: kuljettajan ei itse tarvitse huolehtia kuin auton tankkaamisesta”, Järvenpää sanoo.

Volkswagen Golf ja Golf Variant -automalleihin on saatavilla moderni TGI-kaasuteknologia. Loppuvuoden ajan niihin on lisäksi saatavilla puolen vuoden kaasut ilmaiseksi.
Volkswagen Golf ja Golf Variant -automalleihin on saatavilla moderni TGI-kaasuteknologia. Loppuvuoden ajan niihin on lisäksi saatavilla puolen vuoden kaasut ilmaiseksi.

Ilmaisia ajokilometrejä pitkälle kevääseen

Kaasuautokampanjassa jokainen uuden kaasukäyttöisen Volkswagen Golf TGI:n ostaja saa puolen vuoden kaasut kaupan päälle. Etuus on voimassa koko kampanja-ajan 18.9–31.12. kaikissa Demo Tour 2015 -kiertueohjelman liikkeissä. Kampanja on oiva tilaisuus siirtyä ajamaan puhtaalla polttoaineella.

”Volkswagen on jo pitkään valmistanut kaasuautoja ja panostaa niihin jatkossakin. Kuljettajalle kaasuauto on helppo, huoleton ja turvallinen valinta. Lisäksi Gasumin kehittyvä jakeluverkosto helpottaa asiakkaiden arkea”, Järvenpää sanoo.

Kampanjatarjouksen arvo on keskimääräisillä ajokilometreillä noin 600 euroa.

Volkswagenin myyntipäällikkö Kari-Mikael Järvenpää kertoo kaasuautoilun herättävän asiakkaissa positiivisa tuntemuksia. 
Volkswagenin myyntipäällikkö Kari-Mikael Järvenpää kertoo kaasuautoilun herättävän asiakkaissa positiivisa tuntemuksia. 

Koeaja kaasuauto marraskuun aikana

Syyskuussa käynnistynyt Volkswagen Demo Tour jatkuu joulukuun alkuun saakka. Volkswagen-liikkeiden kaasuasiantuntijaksi koulutetut myyjät osaavat kertoa kaasuautoilusta ja auttaa kaasuauton valinnassa.

Kaasuauton koeajo on mahdollista seuraavilla paikkakunnilla: katso tarkemmat aikataulutiedot kampanjan verkkosivulta!

  • 9.–10.11. Imatra Niskan Auto Oy
  • 11.–12.11. Kouvola LänsiAuto
  • 13.–14.11. Lappeenranta LänsiAuto
  • 16.–17.11. Kotka LänsiAuto
  • 18.–19.11. Kerava Autotalo Laakkonen Oy
  • 20.–21.11. Lahti Autotalo Laakkonen Oy
  • 23.–24.11. Hyvinkää Autotalo Laakkonen Oy

Lue myös seuraavat artikkelit

Tietoa kaasuautoista

Tutustu kaasuautojen perusominaisuuksiin ja toimintaan.

Lue lisää

Markkinointivalmentaja ​Teemu Kankainen ajaa viidettä vuotta kaasuautolla eikä enää vaihtaisi muuhun.

Blogi: Erään biokaasuautoilijan tarina

Ternimaitoa ja omenoita – vain kaasun tankkausasemalla on näin hyvää palvelua. Teemu Kankainen ajaa nyt viidettä vuotta kaasuautolla eikä enää vaihtaisi muuhun.

Lue lisää


Kommentit