BiokaasuKS - Autoillaan puhtaasti tulevaisuuteen 14.5. Jyväskylässä

Koko perheen yleisötapahtuma järjestetään lauantaina 14.5.2016 klo 11-13 Aren aukiolla, Jyväskylän kävelykadulla.

Tapahtumassa on ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa mahdollisuus tutustua laajasti biokaasuautoiluun – ja samalla viihtyy koko perhe!

Tarjolla on paljon tietoa uusien ja konvertoitujen biokaasuautojen hankinnasta ja huollosta sekä tietysti kaasutankkausasemista, joita on seudulle lähivuosina tulossa useita uusia. Kuulet myös kokemuksia jo vuosia biokaasulla huristelleilta autoilijoilta ja asiantuntijoilta. ”Missä kaikkialla Keski-Suomessa voi tankata? Mistä niitä autoja saa? Voiko biokaasuautoilu oikeasti olla päästötöntä?”

Tapahtumalavalla esiintyvät hauskat sketsihahmot, joiden johdolla opitaan faktoja ja kumotaan ennakkoluuloja biokaasuautoilusta. Toimintapisteillä pääset tutustumaan biokaasulla toimiviin automerkkeihin. Tapahtumasta löydät myös muut biokaasualan toimijat, kuten alueen biokaasun tuottajat ja jakelijat.


Tapahtuman pääjärjestäjänä Jyväskylän kaupunki. Muut järjestäjät: Keski-Suomen ELY-keskus, Keski-Suomen liitto, Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, Mustankorkea Oy.Biokaasu Keski-Suomi -sivut:
http://jyvaskyla.fi/biokaasu/keski-suomi
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/biokaasuks
Twitter: #biokaasuKommentit