Ruotsalainen taksioperaattori hankkimassa 400 kaasu-Volvoa

Ruotsalainen taksioperaattori Fågelviksgruppen on allekirjoittanut sopimuksen 400 Volvo V70 -kaasuauton hankinnasta.

Ensimmäisen kahdensadan auton toimitus aloitetaan vielä tämän vuoden puolella ja saadaan päätökseen ensi vuoden helmikuun loppuun mennessä. Koko tilauksen sisältö saadaan toimitettua vuoden 2016 kolmannen neljänneksen aikana. Sopimus sisältää myös option 240 auton lisätilaamiseksi.

Tilatut Bi-Fuel Volvot sisältävät Westport Innovations Inc.in moottoriteknologian ja polttoainejärjestelmän. Uusi 2016 Volvo V70 Bi-Fuel käyttää polttoaineena sekä kaasua että bensiiniä. Moottori tarjoaa 245 hevosvoimaa ja 350 Nm vääntöä. Hiilidioksidipäästöt autossa ovat vain 41 g / km.

Tiedotteessa FGV:n toimitusjohtaja Ole Oftedal kertoo, että FGV on sitoutunut pienentämään ympäristön kuormitusta. Yritys on arvioinut useita ympäristöystävälliseksi luokiteltuja autoja ja päätynyt siihen, että Volvo Bi-Fuel on houkutteleva ja juuri oikea vaihtoehto taksikäyttöön.

FGV operoi Ruotsissa 6000 taksia useilta eri yrityksiltä. Tällä hetkellä vanhoja Bi-Fuel Volvoja on käytössä Tukholman alueen takseilla, mutta uudet taksit tulevat toimimaan koko maassa.

Hankinnasta ilmoittivat yhteistyössä Westport Innovations, Volvo Car Sverige ja Upplands Motor

Sanasto

Bi-Fuel

Kaksoispolttoainejärjestelmällä varustettu ajoneuvo.


Ruotsalainen taksioperaattori Fågelviksgruppen on allekirjoittanut sopimuksen 400 Volvo V70 -kaasuauton hankinnasta. Kuva: Volvo Cars
Ruotsalainen taksioperaattori Fågelviksgruppen on allekirjoittanut sopimuksen 400 Volvo V70 -kaasuauton hankinnasta. Kuva: Volvo Cars

Lähde: Westport, Kuva: Volvo Cars


Kommentit