Vihreän Kaistan koeajoviikot kiinnostivat

Vihreän Kaistan koeajoviikoilla riitti koeajajia ja vähäpäästöisestä liikenteestä kiinnostuneita.

Kuuden viikon koeajoputki on päättynyt, kun Vihreän Kaistan koeajoviikot päättyivät Levillä viime viikolla. Tapahtumavastaava Jani Vuori on ollut erittäin tyytyväinen koeajoviikkojen antiin.

"Koeajoviikoista saatu palaute on ollut hyvää ja koeajajia on käynyt mukavasti. Haastavinta tapahtumassa on lomalaisten viikoittainen vaihtuminen, sillä koeajotapahtuma pitää aina lyhyessä ajassa saattaa uusien lomailijoiden tietoisuuteen. Koeajokyselyjä tuleekin aina enemmän loppuviikosta", kertoo Vuori.

Katso koeajoviikkojen tunnelmia videolta

Katso Vihreän Kaistan koeajoviikkojen tunnelmia videolta. 

Hän sanoo, että vähäpäästöinen liikenne ja sen vaihtoehdot kiinnostavat ihmisiä aidosti. Monet ovat kyselleet, voisiko koeajoviikkoja jatkaa vielä pidemmälle kevääseen. "Jossain vaiheessa pitää lopettaa, vaikka tämä kuinka hauskaa onkin", Vuori naurahtaa.

Vihreän Kaistan koeajoviikoilla oli mukana neljä Mercedes-Benziä: täyssähköinen B 250 e, kaasulla toimiva B 200 c sekä ladattavat hybridit C 350 e ja GLE 500 e 4MATIC. Vuoren mukaan suosituin koeajoauto oli hybridimaasturi GLE 500 e, mutta myös muut autot vetivät tasaisesti koeajajia.

Koeajoviikkojen aikana Hotelli Hullu Poron aulassa on ollut mahdollista ladata kännykkää Loisteen tuomalla kuntopyörällä. "Kyllä sekin on ihmisiä kiinnostanut, nämä ovat hauskoja lisiä tapahtumaan", summaa Vuori.

Hän haluaa vielä erikseen kiittää jokaista koeajajaa sekä kaikkia Vihreän Kaistan ständille pysähtyneitä vaihtoehtoisesta liikenteestä kiinnostuneita ihmisiä. Tästä on hyvä jatkaa!

Jani Vuori ja Niki Koivunen vastasivat Vihreän Kaistan koeajoviikkojen järjestelyistä. Kuva: Henri Jokela / Levi.NYT!
Jani Vuori ja Niki Koivunen vastasivat Vihreän Kaistan koeajoviikkojen järjestelyistä. Kuva: Henri Jokela / Levi.NYT!

Lähde: Levi.NYT!Lue myös seuraavat artikkelit

Vihreän Kaistan koeajoviikot Levillä

Mercedes-Benzin vähäpäästöiset autot olivat koeajettavissa Levillä viikoilla 8–13. Palaa koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää

Maksatko sähköstä liikaa? – tartu Loisteen tarjoukseen!

Loiste oli mukana Vihreän Kaistan koeajoviikoilla Levillä. Vielä ehdit tarttua Loisteen sähkötarjoukseen koodilla levi2016.

Lue lisää


Kommentit