Hesburger tarjoaa sähköautojen pikalatausta

Hesburgereiden yhteyteen perustetaan sähköautojen pikalatauspisteitä. Latauspisteet kuuluvat Virtapiste-latausverkostoon.

Hesburger laajentaa hampurilaisravintoloidensa tarjontaa avaamalla sähköautojen latauspisteitä. Hesburgerin yhteistyökumppanina pikalatauspisteissä on sähköautojen Virtapiste-latausasemaverkostoa operoiva Liikennevirta Oy.

- Kasvava määrä kuluttajia valitsee jo tänä päivänä asiointipaikkansa latausmahdollisuuden perusteella ja haluamme tarjota heille edelläkävijänä tämän palvelun, luonnehtii Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

- Näemme, että latauspalvelut ovat osa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta siinä missä ystävällinen palvelu ja toimivat liiketilatkin. Sähköautoilun edistäminen istuu erinomaisesti myös yrityksemme ympäristöpolitiikkaan.

Sähköauton lataaminen pikalaturilla kestää noin 20 minuuttia, jonka aikana auton saa ladattua noin 80 %:sesti täyteen. Auton lataaminen Hesburgereilla on ainakin toistaiseksi maksutonta. Pikalatauspisteiden toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa Liikennevirta. Hesburgerin latauspisteet näkyvät Virta-älypuhelinsovelluksessa, josta asiakas voi tarkistaa, onko pikalatauspiste vapaana. Puhelintuki palvelee ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Hesburgereiden yhteyteen perustetaan sähköautojen pikalatauspisteitä, jotka kuuluvat Virtapiste-latausverkostoon.
Hesburgereiden yhteyteen perustetaan sähköautojen pikalatauspisteitä, jotka kuuluvat Virtapiste-latausverkostoon.

Verkosto laajenee

Vielä tämän vuoden puolella pikalatauspisteet saadaan myös Helsingin Konalan ja Siikalatvan Pulkkilan Hesburgereihin.

Liikennevirta Oy:n toimitusjohtaja Jussi Palola näkee sopimuksen lähtölaukauksena merkittävälle yhteistyölle.

- Hesburger on ensimmäinen valtakunnallinen ravintolaketju, joka monipuolistaa omaa tarjontaansa latauspalveluilla. Yhteistyö on myös esimerkki tulevaisuuden sähköistyvän liikenteen palveluasemasta, kiittelee Palola.

- Virtapiste-verkosto liittää yksittäiset pisteet laajaksi palveluverkostoksi, johon ovat kaikki toimijat tervetulleita.

Hesburgerin latauspisteiden toimittaja on porvoolainen Ensto Chago. Toimitusjohtaja Juha Stenberg on iloinen, että Hesburger valitsi latausratkaisuksi kotimaisen vaihtoehdon.

Lähde: Hesburger


Lue myös seuraavat artikkelit

Sähköautojen lataaminen on hyvin yksinkertaista: latauspistoke liitetään kiinni autoon ja lataaminen alkaa.

Kysymys: Onko sähköauton lataaminen vaikeaa?

Kysyjää mietityttää, onko sähköauton lataaminen vaikeaa.

Lue lisää

Mitsubishi Outlander PHEV on tällä hetkellä ainoa ladattava hybridiauto, josta löytyy pikalatausmahdollisuus. 

Kysymys: Ladattavien hybridien pikalataaminen?

Missä Suomessa myynnissä olevissa Plug-In Hybrid -malleissa on pikalatausmahdollisuus?

Lue lisää


Kommentit