Koeajossa Nissan LEAF -täyssähköauto

Nissan LEAF on näppärä ja vankka täyssähköauto, joka osaa yllättää.

Maailman myydyimmän täyssähköauton, Nissan LEAFin, moderni ulkomuoto herättää aina kiinnostusta. Poikkeuksetta kaikki sähköautojen koeajajat yllättyvät myös auton suorituskyvystä, hiljaisuudesta ja vankkuudesta. Niin kävi myös viime keväänä Levillä järjestettyjen sähköautojen koeajoviikkojen yhteydessä.

Saimme Nissan LEAFia koeajamaan Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia -tv-ohjelmista tutun sisustussuunnittelijan Eeva Hauta-Heikkilän.

Eeva sai LEAFin ratissa ensikosketuksensa sähköautoiluun ja oli siitä ihastuksissaan. Eevaa miellytti kovasti myös Nissan LEAFin ulkomuoto, joten tiedä vaikka suunnittelija tulevaisuudessa kurvailisi suunnittelukohteisiinsa sähköautolla.

Katso alta video Eevan koeajosta Nissan LEAF-täyssähköautolla. Tutustu myös huikeaan Nissan LEAF -tarjoukseen, joka on voimassa loppuvuoden.

Eeva Hauta-Heikkilä koeajoi Nissan LEAF -täyssähköauton.
Eeva Hauta-Heikkilä koeajoi Nissan LEAF -täyssähköauton.

Katso Nissan LEAFin koeajovideo

Siustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä koeajaa Nissan LEAF -täyssähköauton.


Sähköautojen koeajoviikot tulevat taas

Sähköautojen koeajoviikot järjestetään jälleen ensi keväänä Levillä yhteistyössä hotelli Hullu Poron kanssa. Tulevista koeajoviikosta on luvassa lisäinformaatiota myöhemmin syksyllä, mutta nyt voi vielä palata viime keväisten koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää sähköautojen koeajoviikoista Poron Plugarilla >>Kommentit