Mercedes-Benz GLE 500 e ilahdutti koeajajaa

Timo Kiikka koeajoi Levin lomallaan Mercedes-Benz GLE 500 e 4MATIC:in ja vakuuttui auton ominaisuuksista.

Levillä lomaileva Timo Kiikka kuuli paikalla järjestettävistä Vihreän Kaistan koeajoviikoista tuttavaltaan ja päätti lähteä tutustumaan tarkemmin sähköiseen autoiluun sekä Mercedeksen ladattaviin automalleihin. Kiikan mielestä koeajotapahtuma on paikallaan Levin ympäristössä, sillä lomalaisilla on usein hyvin aikaa paneutua myös tällaisiin asioihin.

Mercedes-Benzin koeajettavissa olevista ajoneuvoista Kiikka ajoi tällä kertaa GLE 500 e 4MATIC Plug-In Hybridin, mutta koska lomaa on vielä jäljellä, ajatteli mies käydä pyörähtämässä koeajopisteellä vielä uudemman kerran ja kokeilla muitakin malleja.

Ajokokemusta GLE 500 e:llä Kiikka kuvailee kaikien puolin hienoksi kokemukseksi ja autoa upeaksi kokonaisuudeksi. Erityisesti sähköllä ajaminen vakuuttaa hiljaisuudellaan ja auton tehot tekevät vaikutuksen.

Yleisesti ottaen sähköautot ovat yllättäneet Kiikan erittäin positiivisesti ominaisuuksilla. Hän kokee autojen lataamisen olevan helppoa ja latausverkostokin alkaa olla jossain määrin riittävä. Positiivisten sähköautokokemusten siivittämänä Kiikalla on ajatuksena, että hänen seuraava autonsa voisi hyvinkin olla täyssähköauto tai ladattava hybridi.

Lisää koeajokokemuksia >>Lue myös seuraavat artikkelit

Ladattava hybridi: Mercedes-Benz GLE 500 e Plug-In Hybrid

Vihreän Kaistan koejoviikoilla Levillä on mukana Mercedes-Benzin ladattava hybridimaasturi GLE 500 e.

Lue lisää

Vihreän Kaistan koeajoviikot Levillä

Mercedes-Benzin vähäpäästöiset autot olivat koeajettavissa Levillä viikoilla 8–13. Palaa koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää


Kommentit