Mitsubishi GT-PHEV Concept

Mitsubishi GT-PHEV Concept -malli maailman ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä.
Mitsubishi GT-PHEV Concept.
Mitsubishi GT-PHEV Concept.

Mitsubishi Motors Corporation paljasti maailman ensiesittelyssä Mitsubishi GT-PHEV Concept -mallin Pariisin autonäyttelyssä. Auto on nimensä mukaisesti konseptimalli, jonka plug-in hybrid EV -järjestelmä (PHEV), joka hyödyntää kahta sähkömoottoria ja yhtä bensiinimoottoria.

Mitsubishi GT-PHEV Concept on yhtiön näkemys seuraavan sukupolven SUV:ista, joka soveltuu vaativiinkin olosuhteisiin. Modernin ulkonäön lisäksi auto on varustettu nelivetotekniikalla ja PHEV-teknologialla.

GT-PHEV Conceptin tunnistaa Mitsubishin Dynamic Shield -keulailmeestä.

Sisällä auton kojelautaa hallitsevat suorat linjat ja ohjaamo on tilavan tuntuinen. Kojelauta kaartuu etumatkustajien ympärille tarjoten turvallisuutta. Moderni mittaristo, korkea keskikonsoli ja tyylikäs nahkaverhoilu viimeistelevät upeat sisätilat.

Mitsubishi GT-PHEV -konseptiauto on varustettu seuraavan sukupolven (25 kWh) akkuteknologialla. Auton toimintamatka sähköajossa on 120 km. GT-PHEV:n kokonaistoimintamatka on 1200 km täydellä polttoainesäiliöllä ja täydellä akulla. Auton yhdistetty CO2-päästö 26 g/km tekee GT-PHEV:stä yhden luokkansa vähäpäästöisimmän ladattavan hybridiauton.Lue myös

Pariisin autonäyttely 2016 – sähköautojen juhlaa

Pariisin autonäyttelyssä 2016 esiteltiin suuri määrä markkinoille tulevia sähköautomalleja.

Lue lisää

Mitsubishi Outlander PHEV:n uusi versio saapuu Suomeen maaliskuussa.

Uusi Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV:n uusi versio saapuu Suomeen maaliskuussa. Uudistettu malli on kerännyt kiitosta ja kiinnostusta.

Lue lisää


Kommentit