Sähköautoilun ennakkoluuloja murtamassa

Mercedes-Benzin B-sarjan täyssähköauto murtaa ennakkoluuloja Vihreän Kaistan koeajoviikoilla Levillä. Katso video koeajolta!

Pinja Lahtinen oli työkeikalla Levillä ja päätyi keskelle Vihreän Kaistan koeajoviikkoja. Lahtisella ei ollut aikaisempaa kokemusta sähköautoilusta, mutta koeajoviikoilla hän sai siihen läheisen kosketuksen Mercedes-Benzin ladattavien mallien myötä.

"Sähköautot ovat minulle täysin uusi asia, eikä minulla ole ollut niihin aikaisemmin mitään kosketuspintaa", kertoo Lahtinen.

Lahtinen myöntää, että hänellä oli runsaasti ennakkoluuloja sähköautoiluun liittyen.

"Tykkään autoista tosi paljon, ajan niillä paljon ja minulla on ollut paljon autoja. Ajatus sähköautosta on tuntunut tähän asti todella tylsältä, mutta kyllä nyt on käsitys muuttunut. Sähköautot ovat kaukana tylsästä", intoilee Lahtinen koeajon ja sähköautoiluun perehdyttämisen jälkeen.

Lahtisen mielestä koeajoviikot ovat erittäin hyvä toimintatapa vähäpäästöisen autoilun tunnetuksi tekemiseen.

"Autot on tässä tuotu valmiiksi ihmisten lähelle, mikä madaltaa kynnystä koeajolle lähtöön", hän sanoo.

Niki Koivunen perehdytti Pinja Lahtista sähköautoilun saloihin Vihreän Kaistan koeajoviikoilla. 
Niki Koivunen perehdytti Pinja Lahtista sähköautoilun saloihin Vihreän Kaistan koeajoviikoilla. 

Levin matkailijoille Lahtinen suosittelee ehdottomasti oman koeajoajan varaamista, jotta pääsee omakohtaisesti kokemaan ladattavien ajoneuvojen monipuolisuuden.

Mercedes-Benzin vähäpäästöisen automalliston Lahtinen on mieltänyt ja kokemuksen kautta todennut erittäin laadukkaaksi sekä upeaksi kokonaisuudeksi. Pääsemmekin tulevissa artikkeleissa ja videoissa tutustumaan Lahtisen otteisiin myös Mercedes-Benzin ladattavien hybridimallien ratissa!

Katso video Mercedes-Benzin täyssähköauton koeajosta

Ensimmäinen kerta sähköauton ratissa muutti kaikki ennakkokäsitykset – sähköautoilu on kivaa!Vihreän Kaistan koeajoviikot Levillä

Mercedes-Benzin vähäpäästöiset autot olivat koeajettavissa Levillä viikoilla 8–13. Palaa koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää

Koeajettavissa olevat Mercedes-Benzit

Vihreän Kaistan koeajoviikoilla Levillä oli keväällä 2016 koeajettavissa seuraavat Mercedes-Benz-mallit.

Lue lisää


Kommentit