Sähköautojen latausratkaisut Plugitilta

Plugit Finland tarjoaa sähköautojen latausratkaisut niin yrityksille kuin yksityisillekin - ammattitaidolla ja luotettavasti. Katso video!

Sähköautojen määrän lisääntyessä myös latauspisteitä tarvitaan runsaasti lisää. Sähköautojen latausratkaisujen asiantunteva markkinajohtaja Suomessa on Plugit Finland Oy, jolta löytyy tuotteet ja palvelut niin yritysten kuin kotitalouksienkin lataustarpeisiin.

Plugit toimittaa jokaiseen kohteeseen käyttövalmiin ja asiakkaan tarpeiden mukaisen latauslaitekokonaisuuden ammattitaidolla ja luotettavasti. Palvelumme kattavat suunnittelun, latauslaitteet, laitteiden raportointipalvelut sekä asiantuntevat ylläpitopalvelut – yksittäin tai yhtenä valmiina kokonaisuutena.

Plugit on toteuttanut tuhansia latauskohteita aina yksittäisistä kotitalouksista kymmenien laitteiden järjestelmäkokonaisuuksiin. Toimimme useiden automaahantuojien sekä –jälleenmyyjien virallisena asiantuntijakumppanina sähköautojen latausasioissa.

Kaikissa sähköautojen lataamiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä johtavan asiantuntijan puoleen. Soita Plugitin Laturiluurin numeroon 0207 350 330, kun jokin sähköautojen lataamisessa askarruttaa.Lue myös

Latauslaitteet.fi on kotimainen ja luotettava sähköauton latauslaitteiden verkkokauppa, mistä saat asiantuntevaa asiakaspalvelua. 

Latauslaitteet.fi – sähköautojen latauslaitteiden verkkokauppa

Latauslaitteet.fistä sähköautojen latauslaitteet saa tilattua nopeasti ja luotettavasti kotimaiselta toimijalta. Tutustu kattavaan laitevalikoimaan!

Lue lisää

Sähköautojen latausverkosto laajenee vauhdilla. Muun muassa Kesko on asennuttanut jo lähes 50 latauspaikkaa ympäri Suomen.

Sähköautojen latausverkosto laajenee

Sähköautojen latausverkosto on tämän hetken sähköautokantaan nähden jo varsin kattava, mutta töitä verkoston kasvattamiseksi tehdään koko ajan.

Lue lisää


Kommentit