Uskomaton menopeli - GLE 500 e 4MATIC

Mercedes-Benzin ladattava hybridi GLE 500 e 4MATIC on ollut Vihreän Kaistan koeajoviikkojen vetonaula ja onnistuu vakuuttamaan jokaisen koeajajan. Katso video koeajolta.

Vihreän Kaistan vähäpäästöisten autojen koeajot on otettu iloiten vastaan Levin lomailijoiden joukossa. Koeajo on tervetullut lisä laskettelun, hiihtamisen ja muiden aktiviteettien rinnalle. Koeajoviikoilla on riittänyt koeajajia tasaisesti pitkin päivää, mutta erityisesti aamu- ja iltatunnit tuntuvat olevan lomailijoiden suosiossa. Iltakoeajolle oli lähtenyt myös lomamatkalla ollut Hanne Nurmi, joka halusi tulla ottamaan ensituntumaa sähköautoiluun.

"Kuulin käynnissä olevista koeajoviikoista ystävältäni, jonka kanssa päätimme tulla koeajamaan muutamaa autoa. Vähäpäästöinen autoilu ja erityisesti sähköautoilu kiinnostavat minua. Tämän hetken tarpeisiimme ei täyssähköauto vielä sovellu niiden rajallisen toimintamatkan vuoksi, mutta ladattavat hybridiautot ovat erittäin kiinnostava vaihtoehto", kertoi Nurmi.

Mercedes-Benz on Nurmelle tuttu merkki, mutta silti uutuusauto GLE 500 e:n hiljaisuus, pehmeys ja tehokkuus tekivät koeajolla vaikutuksen. "Aivan käsittämätön auto", tiivistää Nurmi koeajokokemuksensa.

Hanne Nurmi ihastui koeajamaansa Merceds-Benz GLE 500 e 4 MATIC Plug-In Hybridiin. 
Hanne Nurmi ihastui koeajamaansa Merceds-Benz GLE 500 e 4 MATIC Plug-In Hybridiin. 

Katso video GLE 500 e 4MATIC:in koeajolta

Mercedes-Benz GLE 500 e on ollut koeajajien mieleen Levin koeajoviikoilla. Katso tunnelmia koeajolta. Vihreän Kaistan koeajoviikot Levillä

Mercedes-Benzin vähäpäästöiset autot olivat koeajettavissa Levillä viikoilla 8–13. Palaa koeajoviikkojen tunnelmiin.

Lue lisää


Kommentit