Uusi Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV:n uusi versio saapuu Suomeen maaliskuussa. Uudistettu malli on kerännyt kiitosta ja kiinnostusta.

Mitsubishin ladattava hybridimalli Outlander PHEV tuli markkinoille vuoden 2013 lopulla ja nyt autosta saadaan uusi versio. Suomen myydyimmän ladattavan hybridin päivitys osuu hyvään saumaan ja tuleva auto onkin jo kerännyt runsaasti kiitosta ja kiinnostusta.

Uusi Outlander-malli esiteltiin Suomessa viime vuoden syyskuussa ja auton ladattava hybridiversio PHEV saadaan Suomeen nyt maaliskuussa. Uudistunut Outlander erottuu D-segmentin crossovereista ilmeikkäällä ja dynaamisella ulkomuodollaan sekä jalostuneella ajettavuudellaan.

Vuosimallin 2016 Mitsubishi Outlanderiin on tehty yli 100 uudistusta. Auto on muun muassa suunniteltu ja muotoiltu uudelleen. Tärkeimpiä uudistuksia ovat ”Dynamic Shield” -ulkonäkö sekä uusittu kori. Myös auton ajettavuutta ja äänieristystä on parannettu. Lopputuloksena on entistä hiljaisempi ja hienostuneempi iso crossover, joka vakuuttaa kaikilla osa-alueilla.

Mitsubishi Outlander PHEV:n uusi versio saapuu Suomeen maaliskuussa.
Mitsubishi Outlander PHEV:n uusi versio saapuu Suomeen maaliskuussa.

"Auton hiljaisuuteen liittyen muun muassa Pohjoismaiden talven ajan ongelmaan, rengasmeluun, tehdas on löytänyt uusia ratkaisuja", kertoo Matti Lepoaho Mitsubishiltä.

Uudessa Mitsubishi Outlanderissa esitellään Mitsubishi Motors Corporationin (MMC) uusi visuaalinen ilme, josta saatiin esimakua vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyn Outlander PHEV Concept-S -autossa. Keulan uusi Dynamic Shield -ilme tulee myöhemmin koko Mitsubishi-mallistoon. Keulan muotoilu symboloi Mitsubishi Motorsin kaupunkimaastureiden toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta. Siinä rohkeat kromatut juovat suojaavat kolmen timantin logoa molemmin puolin. Kolmiulotteinen kuvio puolestaan antaa vaikutelman liikkeestä. Dynaamisen liikkeen tunnelmaa korostavat loivasti kaartuvat LED-valot.

Uusi Outlander vakuuttaa lukuisilla viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Auton laatuvaikutelma on parantunut selvästi. MMC:n suunnittelijat ottivat mallia kiitetystä Outlander PHEV Concept-S -konseptiautosta sisätilojen suunnittelussa. Outlanderin sisätiloissa onkin useita matkustamon viihtyisyyttä parantavia uudistuksia.

Uuden Outlanderin suunnittelussa on keskitytty erityisesti ajettavuuteen ja mukavuuteen. Autosta tutkittiin yli 30 eri aluetta ja niiden ominaisuuksia parannettiin. Muutoksia tehtiin koriin, moottoreihin, jousitukseen, pyöriin ja ikkunoihin.

Outlanderiin on nyt saatavilla Mitsubishi Motorsin Super-All Wheel Control (S-AWD) -nelivetojärjestelmä. Edistyksellinen S-AWD on järjestelmä, johon sisältyy AYC-luistonestojärjestelmä sekä aktiivinen tasauspyörästö. Uuden Outlanderin S-AWD-järjestelmässä on neljä eri toimintatilaa. Kuljettaja voi valita tilan keskikonsolissa sijaitsevasta Drive Mode Selector -valitsimesta.Lue myös seuraavat artikkelit

Mitsubishi Outlander PHEV on tällä hetkellä ainoa ladattava hybridiauto, josta löytyy pikalatausmahdollisuus. 

Kysymys: Ladattavien hybridien pikalataaminen?

Missä Suomessa myynnissä olevissa Plug-In Hybrid -malleissa on pikalatausmahdollisuus?

Lue lisää

Sähköautotyyppejä löytyy erilaisia.

Mitä ovat sähköautot?

Sähköautot varastoivat ajamiseen tarvittavan energian auton akustoon. Tutustu erilaisiin sähköautotyyppeihin.

Lue lisää


Kommentit