Uusi Volvo V90 T8 -Plug-In Hybrid tulossa

Volvo on esitellyt odotetun V90-mallinsa, josta tulee myös ladattava hybridiversio.

Volvon odotettu V90-malli esiteltiin viime viikolla Tukholmassa. Tyylikäs ja monipuolinen V90 on viimeisin julkistus Volvon 90-sarjasta ja jatkaa XC90:n ja äskettäin lanseeratun S90 sedanin viitoittamalla tiellä.

Myös Volvo V90 on rakennettu yhtiön erityisesti suunnitellemalle ja modulaariselle SPA-alustalle, joka on avannut uusia mahdollisuuksia Volvojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä varusteluun.

V90 on mielenkiintoinen yhdistelmä luksusta sekä toiminnallisuutta erityisesti suuren tavaratilan muodossa. Edistyksellisyyttä ja yhdistettävyyttä tarjoavat muun muassa puoliautonominen Pilot Assist -ohjaustekniikka, turvallisuuspaketti hirvieläinvaroituksilla sekä matkapuhelinintegraatio Apple CarPlay.

Volvo V90 esiteltiin viime viikolla ja autosta on tulossa myös ladattava hybridiversio. 
Volvo V90 esiteltiin viime viikolla ja autosta on tulossa myös ladattava hybridiversio. 

Suorituskykyinen hybridimoottori

Volvon T8 Twin Engine -hybridimoottori tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä. T8 Twin Engine -moottorista on saatavilla 410 hevosvoimaa ja puhtaalla sähköllä on mahdollista mataka noin 50 kilometrin matka.

Auton kolme eri ajotilaa ovat suunniteltu mukautumaan kaikkiin eri tilanteisiin. Hybriditila takaa sulavan ja taloudellisen ajokokemuksen arkiseen liikenteeseen, Pure electric -tilassa voit ajaa melutta nollapäästöillä ja Power-tilassa poltto- sekä sähkömoottorit toimivat yhdessä luoden maksimaalista suorituskykyä.


Lähde ja kuvat: VolvoLue myös seuraavat artikkelit

Volvo ilmoittaa jatkavansa mallistonsa sähköistämistä ja tuovansa markkinoille täyssähköauton.

Volvolta täyssähköauto vuonna 2019

Volvo ilmoittaa sähköistävänsä mallistonsa – täyssähköautokin tulossa.

Lue lisää

Ruotsalainen taksioperaattori Fågelviksgruppen on allekirjoittanut sopimuksen 400 Volvo V70 -kaasuauton hankinnasta. Kuva: Volvo Cars

Ruotsalainen taksioperaattori hankkimassa 400 kaasu-Volvoa

Ruotsalainen taksioperaattori Fågelviksgruppen on allekirjoittanut sopimuksen 400 Volvo V70 -kaasuauton hankinnasta.

Lue lisää


Kommentit