Volkswagen esittelee tyylikkään coupén

Volkswagen esittelee Geneven autonäyttelyssä tyylikkään Coupé GTE -konseptiauton.

Volkswagen Sport coupé GTE on Plug-In hybridi, jossa on TSI-bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria. Konseptiauton neliveto on toteutettu sähköisellä vetoakselilla. TSI-bensiinimoottori ja sähkömoottorit tuottavat yhdessä jopa 300 hevosvoimaa. Autolla pääsee pelkällä sähköllä 50 kilometriä ja keskikulutus on vaivaiset 2 l/100km. Volkswagen Sport Coupé GTE -konseptiauto on upea esimerkki Volkswagenin edistyksellisestä suunnittelusta.

Volkswagen Sport coupé GTE on 4-ovinen coupé, joka on volkswagenin CC-mallille. Auton muotoilu on varsin urheiluauto-mallinen, jonka keulailme korostuu kapeilla ajovaloilla ja suurella grillillä. Urheilullisuutta korostaa lisäksi leveät lokasuojat. Auton takaosaa korostaa iso takaluukku ja tyylikkäät ohuet takavalot.

Auton sisätiloissa ei ole lainkaan keskikonsolia ja ohjaamosta löytyy kaksi kosketusnäyttöä, joilla hallitaan auton toimintoja. Urheiluauton tyyliin takaa löytyy takapenkin sijaaan, kaksi erillispenkkiä. Etuistuinten selkänojiin on myös upotettu näytöt.


Volkswagen esittelee Geneven autonäyttelyssä tyylikkään coupé-konseptiauton
Volkswagen esittelee Geneven autonäyttelyssä tyylikkään coupé-konseptiauton