Automessut ensi syksynä Helsingissä – Auto 2016

Autoilun uusi megatapahtuma, AUTO 2016 -näyttely, järjestetään 18.–20.11.2016 Helsingin Messukeskuksessa.

Autotuojat ja Messukeskus ovat sopineet AUTO 2016 -tapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa Helsingissä syksyllä 2016. Edellisen kerran autonvalmistajien valtuuttamat merkkimaahantuojat ovat olleet laajalla rintamalla autonäyttelyssä mukana lähes 10 vuotta sitten. Vielä kauemmin on kulunut siitä kun maahantuojat ovat itse järjestäneet edellisen henkilöautomessun, sillä se tapahtui vuonna 1968.

Järjestäjät uskovat vahvasti tapahtuman vetovoimaan. Näytteilleasettajina tulee olemaan laajasti autoalaan liittyvät yritykset rahoitusyhtiöistä varaosa- ja tarvikealan yrityksiin ja luonnollisesti eri automerkkien virallisiin edustajiin.

AUTO 2016 on täysin uudenlainen näyttely. "Sen lisäksi, että kuluttaja pääsee näkemään automaailman kuumimpia uutuusmalleja, hän pääsee myös kokemaan ne. Uutta aiempiin autonäyttelytapahtumiin verrattuna on, että messuvierailla on koeajettavissaan satoja erimallisia autoja", kertoo Autotuojat ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

"Messuvieraan ei tarvitse poistua lämpimistä sisätiloista loskaan tai pimeään päästäkseen koeajamaan, vaan kaikki koeajoautot ovat vain muutaman askeleen päässä sisätiloissa. Koeajot myös palaavat samoihin lämpimiin sisätiloihin Messukeskuksessa", kertoo Messukeskuksen liiketoimintajohtaja Mikko Horppu.

Nähtäväksi jää, miten vähäpäästöinen liikenne tulee esittäytymään tapahtumassa.

Syksyllä näemme, miten vähäpäästöinen liikenne tulee näkymään AUTO 2016 -messuilla. Kuvituskuva. 
Syksyllä näemme, miten vähäpäästöinen liikenne tulee näkymään AUTO 2016 -messuilla. Kuvituskuva. 


Kommentit