Koeaja ladattavia autoja Auto 2016 -tapahtumassa

Auto 2016 on autoilun megatapahtuma, josta löytyy paljon asiaa myös vähäpäästöisestä liikenteestä. Koeajettavissa on runsaasti ladattavia ajoneuvoja. Myös Vihreä Kaista on edustettuna tapahtumassa 18.–20.11. Messukeskuksessa.

Uusi autoilun megatapahtuma Auto 2016 järjestetään 18.-20. marraskuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Mukana ovat lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit sekä alan tärkeimmät tuotteet ja palvelut. Koeajettavissa on lähes 200 erimallista autoa. Tapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Myös Vihreä Kaista on edustettuna Auto 2016 -tapahtumassa viikonloppuna Plugitin, V-Trafficin ja Shareit Blox Carin yhteisosastolla 7f28. Plugit Finland, V-Traffic ja Shareit Blox Car mahdollistavat puhtaamman, tehokkaamman ja turvallisemman tavan liikkumiseen tarjoamalla sitä tukevia edistyksellisiä ja asiakaslähtöisiä liikennepalveluita.

Mahdollisuus koeajaa ladattavia autoja

Auto 2016 -tapahtumassa on koeajettavissa runsaasti täyssähköautoja, ladattavia hybridiautoja sekä hybridiautoja. Tässä muutamia sähköisiä koeajomenopelejä mainittuina:

BMW i3 (täyssähkö)
BMW 330e (ladattava hybridi)
BMW X5e (ladattava hybridi)

Hyundai Ioniq (hybridi)

Kia Niro (hybridi)
Kia Optima Plug-in Hybrid

Mercedes-Benz C 350 e (ladattava hybridi, sedan ja farmari)
Mercedes-Benz E 350 e (ladattava hybridi, sedan)
Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC

Mitsubishi Outlander PHEV (ladattava hybridi)

Nissan LEAF (täyssähkö)

Renault ZOE (täyssähkö)
Renault Twizy (täyssähkö)

Koeajoeautoihin pääsee tutustumaan tarkemmin tapahtuman sivuilla >>


Tervetuloa tapahtumaan ja osastollemme!Lue myös

Latauslaitteet.fi on kotimainen ja luotettava sähköauton latauslaitteiden verkkokauppa, mistä saat asiantuntevaa asiakaspalvelua. 

Latauslaitteet.fi – sähköautojen latauslaitteiden verkkokauppa

Latauslaitteet.fistä sähköautojen latauslaitteet saa tilattua nopeasti ja luotettavasti kotimaiselta toimijalta. Tutustu kattavaan laitevalikoimaan!

Lue lisää

Älä anna ajokelin yllättää

Autoilu on huomattavasti turvallisempaa, kun selvittää ajoreitin liikennetiedot etukäteen käyttämällä V-Trafficin liikennetietopalvelua.

Lue lisää

Shareit Blox Car -palvelussa kuka tahansa voi vuokrata auton tai tarjota omaa autoaan vuokralle. Vakuutusyhtiö If on kehittänyt yhdessä Shareitin kanssa varta vasten autojen vertaisvuokraamiseen suunnitellun vakuutuksen.

Vuokraa auto naapuristasi

Auton vertaisvuokraaminen on taloudellisesti ja ekologisesti kestävä sekä helppo tapa autoilla.

Lue lisää


Kommentit